Recensies

Ervaringen van patiënten met ons centrum
Tania Koolhaas heeft mij enorm goed geholpen. Na jaren van rugproblemen, vergeefse fysio bezoeken etc. kwam ik bij Tania terecht en bleek mijn bekken scheef te staan en een aantal wervels verschoven. Ze heeft me in een paar pijnloze sessies weer helemaal recht gezet. Ik slaap weer, sport weer en ben er enorm van opgeknapt. Bezoek haar vooral voordat je naar een fysio gaat. Oefeningen doen heeft pas zin als je skelet op orde is. Bedankt Tania!!
Frederike Huijgen
22 okt 2020
Uitstekende behandeling. Na eerste behandeling al direct verlichting. Fantastisch!
Clara Stoffels
21 okt 2020
Na 30 jaar last te hebben gehad mijn onderrug, schouders en nek heeft dr Koolhaas me verlost van al die pijnen. 30 jaar lang kwam ik bij allerlei massagepraktijken die tijdelijk soelaas boden. Maar na een grondige analyse van dr Koolhaas konden we de oorsprong van alle klachten aanpakken door een adequate diagnose en prettige behandeling. Dus ik beveel van harte dr Koolhaas aan!
Fatima Elatik
01 juli 2020
Bij Medisch voet- en rugcentrum word ik deskundig geholpen. Mijn wervels zitten weer op hun plaats na een lelijke val met de fiets. Heel fijn dat ik hier terecht kan. Ook de massages zijn heerlijk en helpen bij het herstel.
Sylvia
25 mei 2017
Dokter Koolhaas-Wilke heeft mij steeds uitstekend geholpen tijdens mijn acteer carrière.
Zij is een uiterst deskundig arts en naar mijn persoonlijke mening in de meeste gevallen in staat de pijnlijkste plaatsen ten gevolge van verkeerd staande wervels of botten te ontdoen van pijn en ongemak door ze weer recht te zetten na een val, ongeluk of verkeerde beweging.
Marja Olff - Actrice
29 mei 2017
Door de behandelingen van dokter Koolhaas zijn sinds jaren mijn pijnklachten sterk verminderd. Zodra er nu een wervel scheef schiet, is dit heel snel met een bezoek aan de praktijk opgelost. Soms in twee bezoeken omdat er meerdere wervels scheef zitten, maar altijd zijn mijn klachten vrij snel te verhelpen op deze manier. Dokter Koolhaas is zeer vakkundig en resultaatgericht waardoor je niet, zoals bij sommige andere behandelaars, onnodig vaak hoeft terug te komen.
Suzanne - entrepreneur
15 juni 2017
Ongeveer een halfjaar geleden ben ik hier langs geweest met last van mijn rug er bleek een rug wervel niet goed te staan die is daar goed gezet heb er nu nog steeds profit van.
Aron
19 oktober 2015
Door grote instabiliteit in mijn voeten, zwikte ik met grote regelmaat door mijn enkels. Gevolg was dat ik viel, daarbij mijn knieën en polsen kneusend, dat ik onzeker werd om te lopen. Sinds de correctie door podotherapie ben ik niet meer gezwikt, noch gevallen.
Dat is een geweldige verbetering.
Marianne
10 april 2016